Transport produse chimice

Suntem o echipa cu personal calificat in domeniul transportului de produse chimice.
Detinem toate tipurile de cisterne pentru transportul produselor chimice lichide cat si suprastructuri inchise sau deschise pentru transportul produselor solide pentru toate clasele.
De asemenea suntem autorizati pentru transportul deseurilor chimice lichide cat si a deseurilor chimice solide din orice clasa.
Suntem distribuitori pentru produsele SC CHIMCOMPLEX SA (acid clorhidric, hidroxid de sodiu, hipoclorit, clorura ferica, metanol, etc)
• acid clorhidric,
• hidroxid de sodiu,
• hipoclorit,
• clorura ferica,
• metanol,
cat si pentru alte produse

Solicita un transport

Daca ai nevoie de unul dintre serviciile noastre, contacteaza-ne!

Informatii utile cand vine vorba despre transportul ADR

Cateva informatii despre cum trebuie sa se desfasoare transportul marfurilor periculoase
1

Transportul marfurilor periculoase


Transportul mărfurilor sau produselor periculoase se efectuează doar pe traseele stabilite intre furnizor si beneficiar cu acordul transportatorului
2

Transportul marfurilor periculoase


Mărfurile şi produsele periculoase se transportă numai cu autovehicule special amenajate, purtând semne distinctive de identificare şi în condiţiile stabilite prin normele legale în vigoare.
3

Transportul marfurilor periculoase


Mărfurile considerate periculoase - conform convenţiei ADR au nevoie de o atenţie specială atât la ambalare în vederea expedierii lor cât şi la întocmirea documentelor de transport pentru a asigura un maxim de siguranţă şi legalitate în operaţiunea de livrare.
4

Transportul marfurilor periculoase


ADR este o convenţie europeană despre transportul rutier al bunurilor periculoase (prescurtare ADR, de la Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route).